draadloos alarmsysteem
 Alarmbeveiligings Shop - Kwaliteit Camerabewaking  thumbnail

Alarmbeveiligings Shop - Kwaliteit Camerabewaking

Published Apr 07, 22
4 min read

Draadloze Alarmsystemen Test

Met het toestaan van kritieke meldingen mis je dus nooit meer een melding van je AJAX systeem. Wel zo veilig als er een inbreker bij je aan de deur staat (Beveiligingscamera -Ajax alarmsysteem). 37. AJAX Alarmsysteem kopen. Waarom zijn de menu items in de instellingen van een willekeurig apparaat lichtgrijs? De volledige bediening van het systeem kan via je smartphone worden uitgevoerd.

Deze menu items om iets aan de programmering te wijzigen zijn alleen te selecteren als het systeem niet is ingeschakeld. Dus als het alarmsysteem niet aan het bewaken is. Kun je de instellingen niet selecteren, schakel dan het systeem uit de bewaking stand. Blijven de items hierna nog steeds grijs, controleer dan of de voeding van de Hub is aangesloten, en de internetverbinding actief is (Beveiligingscamera -Ajax alarmsysteem).

Ik krijg een onterechte inbraakmelding op een van mijn buitendetectors, wat kan ik doen? Het beste is om even contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen bepalen wat de reden hiervan kan zijn. Meestal is het een verkeerde instelling, welke eenvoudig is aan te passen (Beveiligingscamera -Ajax alarmsysteem). Een detector hangt natuurlijk nooit op een identieke plaats bij klanten en elke locatie vraagt een persoonlijke instelling afhankelijk van de omgeving.

Stuur bij voorkeur een foto via chat of Whats, App van de locatie van de bewuste detector zodat we direct kunnen zien wat de oplossing is. 39. Kan een hond of kat een alarm genereren? Met een foute installatie positie en/of foute instellingen is dit mogelijk - Beveiligingscamera -Ajax alarmsysteem. Raadpleeg de handleiding van het product voor installatie advies of neem contact met ons op.

Op deze manier ben je zeker van een betrouwbare werking van het systeem. 40. Kan ik een demonstratie zien van de installatie? Jazeker, we hebben meerdere woningen waar we het systeem kunnen demonstreren. Maak een afspraak voor een bezichtiging. 41. Waarom staat er altijd een cijfer "1" bij het apparaat Hub? Het cijfer geeft aan dat er een melding is bij dit apparaat - Beveiligingscamera -Ajax alarmsysteem.

De melding, het cijfer "1" geeft namelijk aan dat de simkaart niet gevonden wordt als "mobiel" aan staat. Door het uitschakelen van "mobiel" geef je aan dat je geen simkaart in de Hub wilt plaatsen, en hierdoor verdwijnt de melding. 42. Wat betekend "afhankelijke signaalverwerking" bij instellingen Motion, Protect Curtain? Monteer je deze detector aan de buitenzijde van de woning, dan mag deze uiteraard geen honden en katten detecteren (Beveiligingscamera -Ajax alarmsysteem).Hulp nodig bij het kopen van een Ajax Alarmsysteem

Address: Belgie en Nederland
Phone: 089-680474
Email: support@sitcon.be
ajax alarmsysteem

Met deze instelling zorg je er namelijk voor dat de detector alleen een alarm genereert zodra er twee detectie lijnen gelijktijdig worden doorkruist - Beveiligingscamera -Ajax alarmsysteem. Kleine dieren zoals katten worden hierdoor niet gedetecteerd. Zet je deze functie niet aan, want hij staat standaard uit, dan zal de detector bij elke bewegingsregistratie een alarmmeldingen doorgeven.

Het bereik in geactiveerde stand, is afhankelijk van de gevoeligheid als volgt: Lage gevoeligheid 6 meter bereik, normale gevoeligheid 7 meter bereik, hoge gevoeligheid 8 meter bereik - Beveiligingscamera -Ajax alarmsysteem. Gebruik je deze detector binnen in je woning, en activeer je de "afhankelijke signaalverwerking" niet omdat je geen hond of kat in je woning hebt loslopen, dan is het bereik 11, 13 of 15 meter.

Top 10 Beste Ajax alarmsysteem Reviews 2022

De werkbare temperatuur van deze detector is voortaan begrenst tussen -10 en 45 graden celsius, en in de handleiding staat voortaan vermeld dat deze enkel binnenshuis te monteren is. Heb jij deze detector ook buitenshuis gemonteerd, maar geen last van klachten, omdat het bij jouw bijvoorbeeld niet kouder is dan -10 graden, dan kun je deze detector gewoon blijven gebruiken.Voor toekomstige installaties raden wij aan om de echte buitendetector AJAX Motion, Protect Outdoor te gebruiken. 43. Op welke hoogte moet ik de Motion, Protect Outdoor monteren? Deze buitendetector mag op elke hoogte tussen 80 centimeter, en 130 centimeter gemonteerd worden. Wij adviseren een exacte hoogte van 100cm voor het beste resultaat.

Bij deze Motion, Protect Outdoor detector met 2 sensors kun je vervolgens kiezen om de "bovenste sensor" te testen, of de "Onderste sensor" of de "anti-mask" functie. Via de blauwe knop start je de volledige detectiezone test. Beveiligingscamera -Ajax alarmsysteem. Als je hiervoor kiest gaan er vervolgens 2 lampjes branden op de detector.Steeds als één van de 2 sensors je beweging registreert zal het lampje van die betreffende sensor uitgaan. Een alarm wordt pas gegenereerd zodra beide lampjes vrijwel gelijktijdig uit gaan, dat is namelijk het moment dat beide sensors je beweging opmerken. Zie je slechts 1 van de 2 lampjes knipperen, bijvoorbeeld alleen de bovenste en nooit de onderste, dan hangt de detector te laag.

Latest Posts

Alarmsysteem

Published Dec 26, 23
7 min read

Brico Plan It Alarmsystemen

Published Jun 29, 23
8 min read