draadloos alarmsysteem
 Alarmsysteem - Camera - Intercom - -Ajax alarmsysteem  thumbnail

Alarmsysteem - Camera - Intercom - -Ajax alarmsysteem

Published Apr 12, 22
3 min read

Alle Beschikbare Camera's Voor Alarmsysteem

Stel je hem in op 3 meter, dan raakt de straal van de onderste sensor op 3 meter de grond. Pas als beide stralen van de 2 sensors doorkruist worden, wordt een alarm gemaakt. 44 (De Expert In Beveiligingssystemen). Wanneer kies ik voor een vertragingstijd bij binnenkomst bij een willekeurige detector? Zonder vertraging zal de detector direct de sirene laten afgaan bij de eerste registratie van beweging, (Of direct bij het opengaan van de deur als je een Door, Protect hebt).

Dit is noodzakelijk als je het systeem bijvoorbeeld uitschakelt met een AJAX Key, Pad welke in de hal bij de voordeur hangt, en deze ruimte beschermt wordt met een Motion, Protect bewegingsdetector. Zodra de detector jouw aanwezigheid opmerkt gaat de uitschakel vertraging in. In deze tijd dien je dus de juiste uitschakel code op het Key, Pad in te voeren (De Expert In Beveiligingssystemen).

Werk je met een AJAX Space, Control, de afstandsbediening van het systeem, dan schakel je natuurlijk het systeem in en uit zodra je buiten je woning of tuin bent - ajax alarmsysteem review. Dan hoeft geen enkele detector vertraagt te worden ingesteld. Het bereik van een afstandsbediening is ruim 1000 meter, dus bediening kan altijd buiten het perceel plaatsvinden.

Wanneer kies ik voor een vertragingstijd bij vertrek? Stel je hebt een Key, Pad bij de voordeur hangen, en ook nog een buitendetector op je oprit, maar je wilt wel via het Key, Pad je alarm inschakelen, maar ook nog de tijd krijgen om met je auto die op de oprit staat weg te rijden - De Expert In Beveiligingssystemen.

In dit voorbeeld zou je bijvoorbeeld kunnen zeggen dat de bewegingsdetector in de ruimte van het Key, Pad, en de detector buiten beide op een vertrek vertraging staan ingesteld van 180 seconden. Je hebt dan 3 minuten de tijd om met je auto te vertrekken, en pas daarna staan de betreffende detectors ingeschakeld (De Expert In Beveiligingssystemen).Hulp nodig bij het kopen van een Ajax Alarmsysteem

Address: Belgie en Nederland
Phone: 089-680474
Email: support@sitcon.be
ajax alarmsysteem

Dan hoef je ook niet te haasten met wegrijden. 46 (De Expert In Beveiligingssystemen). Waarom moet je een ruimte aanmaken in de App, en hoeveel? Om een willekeurige detector aan te melden moet je minimaal 1 ruimte aanmaken. Bij het aanmelden wordt namelijk gevraagd om de detector in een bepaalde ruimte onder te verdelen.

Een ruimte is niet hetzelfde als een groep. 47. Hoe maak ik verschillende groepen aan? Een of meerdere groepen maak je aan via de instellingen van de AJAX Hub. Selecteer de Hub in je apparaten lijst en druk op het tandwiel rechts bovenaan. Kies "groepen" en maak twee of meer groepen aan - De Expert In Beveiligingssystemen.

Beste kwaliteit

Vanaf dan zie je rechts onderaan in het menu item onder "Remote" niet meer een afbeelding van de AJAX Space, Control, maar de verschillende groepen die je zojuist hebt aangemaakt. Door het aanklikken van een of meerdere van deze groepen activeer je de detectors die onder die groep aangemeld zijn - De Expert In Beveiligingssystemen.48. Wat moet ik bij groep invullen tijdens het aanmelden van een detector? Deze optie is alleen zichtbaar als je ervoor gekozen hebt om groepen te activeren in de instellingen van de AJAX Hub (De Expert In Beveiligingssystemen). Stel je hebt een Motion, Protect Outdoor buiten bewegingsdetector, dan is het logisch om deze in een groep genaamd buiten of tuin te plaatsen.

De eventuele detectors in je woning staan dan niet actief, en je kun vrij bewegen (De Expert In Beveiligingssystemen). Ga je zelf op pad en is er niemand meer in de woning, dan activeer je ook de groep die je hebt aangemaakt voor de detectors binnen. Op deze wijze ben je vrij in welk gebied je aan of uitzet.

Latest Posts

Alarmsysteem

Published Dec 26, 23
7 min read

Brico Plan It Alarmsystemen

Published Jun 29, 23
8 min read