draadloos alarmsysteem

Alarmsystemen Merken

Published Mar 31, 22
7 min read

Dé 5 Beste Alarmsystemen Voor Je Huis

Met het toestaan van kritieke meldingen mis je dus nooit meer een melding van je AJAX systeem. Wel zo veilig als er een inbreker bij je aan de deur staat. 37. Beste Ajax alarmsysteem - Vergelijk Nu!. Waarom zijn de menu items in de instellingen van een willekeurig apparaat lichtgrijs? De volledige bediening van het systeem kan via je smartphone worden uitgevoerd.

Deze menu items om iets aan de programmering te wijzigen zijn alleen te selecteren als het systeem niet is ingeschakeld. Dus als het alarmsysteem niet aan het bewaken is. Kun je de instellingen niet selecteren, schakel dan het systeem uit de bewaking stand. Blijven de items hierna nog steeds grijs, controleer dan of de voeding van de Hub is aangesloten, en de internetverbinding actief is.

Ik krijg een onterechte inbraakmelding op een van mijn buitendetectors, wat kan ik doen? Het beste is om even contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen bepalen wat de reden hiervan kan zijn. Meestal is het een verkeerde instelling, welke eenvoudig is aan te passen. Een detector hangt natuurlijk nooit op een identieke plaats bij klanten en elke locatie vraagt een persoonlijke instelling afhankelijk van de omgeving.

Stuur bij voorkeur een foto via chat of Whats, App van de locatie van de bewuste detector zodat we direct kunnen zien wat de oplossing is. 39. Kan een hond of kat een alarm genereren? Met een foute installatie positie en/of foute instellingen is dit mogelijk. Raadpleeg de handleiding van het product voor installatie advies of neem contact met ons op - Beste Ajax alarmsysteem - Vergelijk Nu!.

Op deze manier ben je zeker van een betrouwbare werking van het systeem. 40. Kan ik een demonstratie zien van de installatie? Jazeker, we hebben meerdere woningen waar we het systeem kunnen demonstreren. Maak een afspraak voor een bezichtiging. 41. Waarom staat er altijd een cijfer "1" bij het apparaat Hub? Het cijfer geeft aan dat er een melding is bij dit apparaat (Beste Ajax alarmsysteem - Vergelijk Nu!).

De melding, het cijfer "1" geeft namelijk aan dat de simkaart niet gevonden wordt als "mobiel" aan staat. Door het uitschakelen van "mobiel" geef je aan dat je geen simkaart in de Hub wilt plaatsen, en hierdoor verdwijnt de melding (Beste Ajax alarmsysteem - Vergelijk Nu!). 42. Wat betekend "afhankelijke signaalverwerking" bij instellingen Motion, Protect Curtain? Monteer je deze detector aan de buitenzijde van de woning, dan mag deze uiteraard geen honden en katten detecteren.

Met deze instelling zorg je er namelijk voor dat de detector alleen een alarm genereert zodra er twee detectie lijnen gelijktijdig worden doorkruist. Kleine dieren zoals katten worden hierdoor niet gedetecteerd. Beste Ajax alarmsysteem - Vergelijk Nu!. Zet je deze functie niet aan, want hij staat standaard uit, dan zal de detector bij elke bewegingsregistratie een alarmmeldingen doorgeven.

Bewakingscamera - Draadloze Beveiligingscamera

Het bereik in geactiveerde stand, is afhankelijk van de gevoeligheid als volgt: Lage gevoeligheid 6 meter bereik, normale gevoeligheid 7 meter bereik, hoge gevoeligheid 8 meter bereik. Gebruik je deze detector binnen in je woning, en activeer je de "afhankelijke signaalverwerking" niet omdat je geen hond of kat in je woning hebt loslopen, dan is het bereik 11, 13 of 15 meter.De werkbare temperatuur van deze detector is voortaan begrenst tussen -10 en 45 graden celsius, en in de handleiding staat voortaan vermeld dat deze enkel binnenshuis te monteren is. Heb jij deze detector ook buitenshuis gemonteerd, maar geen last van klachten, omdat het bij jouw bijvoorbeeld niet kouder is dan -10 graden, dan kun je deze detector gewoon blijven gebruiken.

Voor toekomstige installaties raden wij aan om de echte buitendetector AJAX Motion, Protect Outdoor te gebruiken. 43. Op welke hoogte moet ik de Motion, Protect Outdoor monteren? Deze buitendetector mag op elke hoogte tussen 80 centimeter, en 130 centimeter gemonteerd worden. Wij adviseren een exacte hoogte van 100cm voor het beste resultaat.

Bij deze Motion, Protect Outdoor detector met 2 sensors kun je vervolgens kiezen om de "bovenste sensor" te testen, of de "Onderste sensor" of de "anti-mask" functie. Via de blauwe knop start je de volledige detectiezone test. Als je hiervoor kiest gaan er vervolgens 2 lampjes branden op de detector.Steeds als één van de 2 sensors je beweging registreert zal het lampje van die betreffende sensor uitgaan. Een alarm wordt pas gegenereerd zodra beide lampjes vrijwel gelijktijdig uit gaan, dat is namelijk het moment dat beide sensors je beweging opmerken. Zie je slechts 1 van de 2 lampjes knipperen, bijvoorbeeld alleen de bovenste en nooit de onderste, dan hangt de detector te laag.

Zorg ervoor dat beide lampjes vlak na elkaar knipperen bij het testen van het gebied, dan is de juiste hoogte en gevoeligheid gekozen. Let op: Aan de achterzijde van deze detector stel je kijkhoek van de onderste sensor in. Deze is instelbaar tussen 3 en 15 meter. De bovenste sensor kijkt altijd recht vooruit, en de onderste sensor kijkt onder een bepaalde hoek, welke je met de afstand schakelaar aanpast. ajax alarmsysteem set.

Stel je hem in op 3 meter, dan raakt de straal van de onderste sensor op 3 meter de grond. Pas als beide stralen van de 2 sensors doorkruist worden, wordt een alarm gemaakt. 44. Wanneer kies ik voor een vertragingstijd bij binnenkomst bij een willekeurige detector? Zonder vertraging zal de detector direct de sirene laten afgaan bij de eerste registratie van beweging, (Of direct bij het opengaan van de deur als je een Door, Protect hebt).

In onze winkels hebben wij een demo bord met het draadloze AJAX alarmsysteem hangen

Dit is noodzakelijk als je het systeem bijvoorbeeld uitschakelt met een AJAX Key, Pad welke in de hal bij de voordeur hangt, en deze ruimte beschermt wordt met een Motion, Protect bewegingsdetector. Zodra de detector jouw aanwezigheid opmerkt gaat de uitschakel vertraging in. In deze tijd dien je dus de juiste uitschakel code op het Key, Pad in te voeren.

Werk je met een AJAX Space, Control, de afstandsbediening van het systeem, dan schakel je natuurlijk het systeem in en uit zodra je buiten je woning of tuin bent. Dan hoeft geen enkele detector vertraagt te worden ingesteld. Beste Ajax alarmsysteem - Vergelijk Nu!. Het bereik van een afstandsbediening is ruim 1000 meter, dus bediening kan altijd buiten het perceel plaatsvinden.

Wanneer kies ik voor een vertragingstijd bij vertrek? Stel je hebt een Key, Pad bij de voordeur hangen, en ook nog een buitendetector op je oprit, maar je wilt wel via het Key, Pad je alarm inschakelen, maar ook nog de tijd krijgen om met je auto die op de oprit staat weg te rijden. Beste Ajax alarmsysteem - Vergelijk Nu!.

In dit voorbeeld zou je bijvoorbeeld kunnen zeggen dat de bewegingsdetector in de ruimte van het Key, Pad, en de detector buiten beide op een vertrek vertraging staan ingesteld van 180 seconden. Je hebt dan 3 minuten de tijd om met je auto te vertrekken, en pas daarna staan de betreffende detectors ingeschakeld.

Dan hoef je ook niet te haasten met wegrijden. 46. Waarom moet je een ruimte aanmaken in de App, en hoeveel? Om een willekeurige detector aan te melden moet je minimaal 1 ruimte aanmaken. Bij het aanmelden wordt namelijk gevraagd om de detector in een bepaalde ruimte onder te verdelen.

Een ruimte is niet hetzelfde als een groep. 47. Beste Ajax alarmsysteem - Vergelijk Nu!. Hoe maak ik verschillende groepen aan? Een of meerdere groepen maak je aan via de instellingen van de AJAX Hub. Selecteer de Hub in je apparaten lijst en druk op het tandwiel rechts bovenaan. Kies "groepen" en maak twee of meer groepen aan.Hulp nodig bij het kopen van een Ajax Alarmsysteem

Address: Belgie en Nederland
Phone: 089-680474
Email: support@sitcon.be
ajax alarmsysteem

Vanaf dan zie je rechts onderaan in het menu item onder "Remote" niet meer een afbeelding van de AJAX Space, Control, maar de verschillende groepen die je zojuist hebt aangemaakt. Door het aanklikken van een of meerdere van deze groepen activeer je de detectors die onder die groep aangemeld zijn.

De Expert In Beveiligingssystemen

48. Wat moet ik bij groep invullen tijdens het aanmelden van een detector? Deze optie is alleen zichtbaar als je ervoor gekozen hebt om groepen te activeren in de instellingen van de AJAX Hub (Beste Ajax alarmsysteem - Vergelijk Nu!). Stel je hebt een Motion, Protect Outdoor buiten bewegingsdetector, dan is het logisch om deze in een groep genaamd buiten of tuin te plaatsen.

De eventuele detectors in je woning staan dan niet actief, en je kun vrij bewegen. Ga je zelf op pad en is er niemand meer in de woning, dan activeer je ook de groep die je hebt aangemaakt voor de detectors binnen. Op deze wijze ben je vrij in welk gebied je aan of uitzet (Beste Ajax alarmsysteem - Vergelijk Nu!).

Navigation

Home

Latest Posts

Brico Plan It Alarmsystemen

Published Jun 29, 23
8 min read

Slotenmaker Van Heymbeeck Vilvoorde

Published Jun 02, 23
10 min read